Alles over FileFish Travel, uw complete gids op de Filipijnen!

Card image

Tom

Oprichter van FileFish Travel

PADI OWSI #322739
CMAS 3* duiker
CMAS Gevorderd Nitrox Duiker

  Basdiot, sitio Cogon
Moalboal 6032 Cebu, Philippines

  Smart +639213253678, also via WhatsApp

  filefish.travel@gmail.com

  FileFish Travel

Voeg me toe aan je contacten, scan snel hier:

VCard FileFish Travel

Reserveer een Discover Scuba Dive (DSD) ervaring door deze code te scannen:

Reserveer DSD ervaring

Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in (duik)reizen naar de Filipijnen. Omdat we vaak op de Filipijnen vertoeven, hebben we hier een groot netwerk van mensen en diensten opgebouwd om uw droomvakantie uit te laten komen!

Ons netwerk varieert van hotels, resorts (alle prijsklassen), duikpakketten, duikcursussen, avontuurlijke reizen tot zelfs transport binnen het land. We kunnen een van dag tot dag uitgestippelde vakantie voor u regelen, of als u dat liever hebt, kunnen we een deel van uw reis van tevoren regelen. Alles is mogelijk, laat het ons weten!

Zelf duiker zijnde, reisde ik de hele werled rond. Ik ben dus op de hoogte van wat de meeste wensen zijn voor een perfecte duikvakantie!

Heb je nog geen duikbrevet, en wens je eens te proberen? Geen nood, wij bieden duikcursussen aan, vanaf complete beginner tot meer gevorderd. Meer info vind je op onze pagina over Moalboal.. Je kan altijd contact met ons opnemen indien je vragen hebt of wenst te boeken.

Omdat we thuis zijn op de Filipijnen, kunnen we U ook helpen voor niet duikgerelateerde vakanties (of een combinatie van beiden).

Wij hebben een vestiging op de Filipijnen, namelijk in Moalboal, ongever 90 km ten zuiden van Cebu City. Wens je meer te weten te komen over Moalboal, kijk dan even op onze pagina van Moalboal.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een reis naar de Filipijnen plant! Wij hebben ervaring en staan ​​voor u klaar!

Neem contact op

Stuur ons uw bericht. We proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.